Nyt tag i Randers og Østjylland: Se lokale tagfirmaer og priser

Overvejer du et nyt tag og er du bosiddende i Randers og Østjylland? Et nyt tag er en omfattende renovering, som ofte beløber sig til over 100.000 DKK i de fleste tilfælde. Heldigvis er det en smule billigere at få renoveret taget i Randers sammenlignet med landsgennemsnittet. Ifølge Jobindex’ lønstatistik har en håndværker i Østjylland en månedsløn på cirka 3% under landsgennemsnittet, hvilket formentlig skyldes de lavere leveomkostninger.

Nedenfor finder du vores prisberegner for nyt tag, oversigt over tagfirmaer i Randers samt råd til at vælge et troværdigt tagfirma, så du er sikret mod fejl og mangler igennem forløbet.

Få gratis rådgivning og 3 uforpligtende tilbud på nyt tag i Randers og Østjylland

3byggetilbud har formidlet mere end 400.000 opgaver. De kan med sikkerhed også klare din tagrenovering. Når 3 tagfirmaer i Østjylland konkurrerer om udskiftning af dit tag, er du sikret den bedste pris.

4,6 på Trustpilot

Baseret på mere end 3.000 anmeldelser

Entreprisegaranti

Som dækker fejl og mangler med op til 35.000 kr.

Tilbud i hele landet

Med netværk af flere tusinde tagfirmaer i hele Danmark

Gratis, uforpligtende og med hurtigt svar i samarbejde med 3byggetilbud.dk

Hvad koster et nyt tag i Randers og Østjylland?

Tagrenovering.dk har indsamlet og gennemset 153 fakturaer fra tidligere tagrenoveringer fra en række tagfirmaer i Danmark. Dertil har vi beregnet den gennemsnitlige kvadratmeterpris for hver enkel tagbelægning samt den gennemsnitlige pris for tillægsudstyr såsom ovenlysvinduer, stigetrin, renovering af skorsten mv.

For Randers bør du diskontere med en noget lavere pris, idet den gennemsnitlige månedsløn for en håndværker i Østjylland er noget lavere end landsgennemsnittet.

Sådan beregnede vi priser:

Indsamlet og gennemset 153 fakturaer fra tidligere tagrenoveringer fra en række tagfirmaer i Danmark

Nøgleinformationer fra fakturaer udtrukket og databehandlet

Gennemsnitlig kvadratmeterpris for hver enkel tagbelægning samt tillægsudstyr beregnet

Prisberegneren giver således et godt udgangspunkt for, hvad du skal forvente, at din potentielle tagrenovering kommer til at koste. Vær dog opmærksom på, at prisberegneren vil være forbundet med en vis usikkerhed, da alle tagrenoveringer er forskellige.

Derfor anbefaler vi, at du udfylder formularen til nyt tag hos vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, hvis du vil have et præcist estimat for, hvad en tagrenovering vil koste dig.

Oversigt: Udvalgte tagfirmaer i Randers og Østjylland

Nedenfor finder du et udvalgt overblik over tagfirmaer i Randers. Vær opmærksom på, at oversigten blot er et udsnit af tagfirmaer og ikke en fyldestgørende liste med tagfirmaer i Randers.

Franz & Rasmussen Entreprise ApS

📍 Langelandsgade 213 1.mf., 8200 Århus N

📞 +45 29 60 30 17 eller +45 29 60 30 77

Profilmontage - en del af Max Byg ApS

📍 Industrivej 4, 8653 Them

📞 +45 53 70 03 83

Kronjyllands Tagteknik

📍 Kærgade 173, Randers Sydvest 8940

📞 +45 22 84 96 63

MK Tag

📍 Holmbækvej 98, 8260 Viby J

📞 +45 86 29 74 81

Phønix Tag Århus A/S

📍 Tolsagervej 5, 8370 Hadsten

📞 +45 86 26 11 11

Hetag Tagdækning Nord A/S

📍 Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg

📞 +45 86 17 58 00

Få 3 gratis tilbud på nyt tag i Randers & Østjylland
Gratis, uforpligtende og med hurtigt svar

Sådan sparer du penge på tagrenoveringen i Randers

Tegltag isolering

Et nyt tag kan som bekendt være en dyr og omfattende renovering. Derfor er der også aspekter i projektet, hvor man kan spare penge på renoveringen. Nedenfor finder du nogle råd til at spare penge på tagrenoveringen:

1. Indhent flere tilbud

Vi anbefaler altid, at man indhenter minimum 5-10 tilbud fra tagfirmaer til den specifikke tagrenovering. Derved opnår man en sund konkurrence mellem tagfirmaerne som byder på opgaven, så du som boligejer får den bedste pris fra et troværdigt firma. Når du indhenter tilbud fra flere tagfirmaer er det derfor vigtigt, at du udarbejder en detaljeret og udførlig opgavebeskrivelse (du kan se eksempler på udførlige opgavebeskrivelser i følgende afsnit). Derved sikrer du dig, at du modtager retvisende priser i tilbuddene og at du undgår misforståelser med tagfirmaet senere i forløbet.

For at få flere tilbud på opgaven kan du enten benytte vores oversigt over tagfirmaer i Randers, bruge Google til at finde tagfirmaer i Randers eller udfylde formularen fra vores samarbejdspartner 3byggetilbud.

2. Tilbyd at hjælpe til med arbejdet

En tagrenovering er et komplekst arbejde, som kræver erfarne taglæggere. Fejl eller mangler i tagrenoveringen kan medføre dyre fugt- og rådskader på resten af boligen. Derfor er det begrænset, hvor meget af arbejdet med tagrenoveringen du som boligejer kan eller bør udføre. Dertil bør du være opmærksom på, at det kan være svært at ansvarspådrage tagfirmaet ved skader og mangler, hvis du har hjulpet til med f.eks. taglægningen.

Når det er sagt, betyder det ikke, at du som boligejer ikke kan aftale med tagfirmaet, at du udføre begrænsede dele af arbejdet. Det kan f.eks. være at bortskaffe byggeaffald såsom den gamle tagbelægning. Hvis du aftaler med firmaet at udføre dele af arbejdet, kan man som regel opnå nedslag i den endelige pris.

Sådan udarbejder du en god opgavebeskrivelse til renovering af taget

Når man forespørger et tilbud om en tagrenovering, gælder det – ligesom for alle andre byggeopgaver i øvrigt – om at være så præcis og detaljeret om, hvad opgaven omfatter. På den måde undgår man misforståelser med byggefirmaet på et senere tidspunkt og får et retvisende billede af, hvad den reelle pris på tilbuddet på tagrenoveringen er.

En fyldestgørende opgavebeskrivelse på en tagrenovering bør indeholde:

  • Adresse
  • Tidsfrist for udførelse
  • Tagfladens antal kvadratmeter
  • Eksisterende tagbelægning (tegl, eternit, stål, tagpap eller andet)
  • Ønsket nye tagbelægning (notér i opgavebeskrivelsen, hvis den ønskede nye tagbelægning er anderledes end den eksisterende)
  • Om opgaven omfatter nyt undertag
  • Om opgaven omfatter bortskaffelse af eksisterende tagbelægning
  • Om opgaven omfatter tillægsudstyr såsom nye ovenlysvinduer, kviste, tagrender, renovering af skorsten eller lignende
  • Om der skal udarbejdes ansøgning om byggetilladelse hos kommunen

Dertil vil det være brugbart for tagfirmaet, hvis du også vedhæfter fotos af det eksisterende tag.

Du kan benytte dig af nedenstående skabelon på en fyldestgørende projektbeskrivelse:

Kære [Tagfirma]

Vi bor på [adresse] i Randers og ønsker at indhente tilbud på nyt tag. Huset er et-plan fra 1970’erne. Det nuværende tag er belagt med teglsten, og vi ønsker også at det nye tag belægges med teglsten. Det nuværende tag er omkring 20 år gammelt, så det er muligt at undertaget også skal udskiftes.

Desuden tænker vi også at de nuværende tagrender skal udskiftes, ligesom de fire eksisterende ovenlysvinduer bør udskiftes.

Vi ser frem til at høre fra jer med tidsplan og pris. Hvis I har brug for at komme forbi og se det eksisterende tag, kan vi eventuelt aftale nærmere. Vedlagt et par billeder af det eksisterende tag.

Bedste hilsner

Få 3 gratis tilbud på nyt tag i Randers & Østjylland
Gratis, uforpligtende og med hurtigt svar

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse: / 5. Antal stemmer:

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme denne artikel.

Da du fandt denne artikel nyttig...

Del artiklen, hvis du har lyst!

Vi beklager, at artiklen ikke var nyttig for dig

Lad os forbedre artiklen

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel?

Skriv en kommentar