Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet på Tagrenovering.dk, eller ønsker du blot at komme i kontakt med os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Du kan læse mere om siden her. Har du specifikke spørgsmål til en artikel på siden, bedes du skrive en kommentar nederst på siden i den respektive artikel.

Vi bestræber os på at svare indenfor 2-4 hverdage.

Firma- og kontaktoplysninger

Firmaoplysninger

  • Sections Publicering
  • CVR: 37325694

Kontaktoplysninger

  • Telefon: +45 60 58 38 83
  • E-mail: info@tagrenovering.dk
  • Tordenskjoldsgade 21, 1055 København K

Ønsker du at indhente tilbud på nyt tag eller byggeopgaver?

Hvis du ønsker at indhente tilbud på et nyt tag, renovering af det eksisterende tag, isolering af taget eller lignende, anbefaler vi, at du indhenter tilbud fra vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud har siden år 2000 formidlet over 400.000 byggeopgaver og er således en af de største formidlere af byggetilbud i Danmark. Du får 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige tagfirmaer. Gratis, uforpligtende og med hurtigt svar.

Ønsker du en gratis gennemgang af dit eksisterende tag?

Ønsker du en gratis gennemgang af dit eksisterende tag for tagets tilstand og eventuelle skader og utætheder, anbefaler vi, at du udfylder formularen hos vores samarbejdspartner Jydsktagteknik.dk.

Jydsk Tagteknik er et prisvindende tagfirma, som tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af dit tag i hele landet. Tagkonsulenten fra Jydsk Tagteknik gennemgår nøje taget samt tilbehør på taget.

Efter gennemgang laver konsulenten en dybdegående rapport på stedet, som giver et overblik over tagets tilstand og forventede levetid. Han vil ligeledes give et uforpligtende tilbud på udbedring af eventuelle skader på taget.

Kontaktformular