Om os

Tagrenovering.dk er en af Danmarks største vidensportaler indenfor tagrenovering. Siden 2020 har vi vejledt mere end 100.000 danske boligejere.

Finansiering af Tagrenovering.dk

For at dække serverudgifter, domænefornyelse og lignende løbende vedligeholdelsesudgifter er siden reklamefinansieret. Det betyder i praksis, at vi får en kommission, når læsere tilgår ydelser hos vores samarbejdspartnere.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen her. Har du specifikke spørgsmål til en artikel på siden, er du velkommen til at skrive en kommentar nederst på siden til den respektive artikel.

Bag om Tagrenovering.dk

Tagrenovering.dk bryster sig af at levere kompetent og lettilgængelig information til boligejere om renoveringer eller byggeopgaver vedrørende taget. Redaktionen på Tagrenovering.dk består af et hold kompetente skribenter med både byggeteknisk og journalistisk baggrund. Sections Publicering står for teknisk drift af portalen.

Økonomiske interesser

Tagrenovering.dk modtager ikke offentlig finansiering eller støtte fra private fonde.

Tagrenovering.dks forretningsmodel er udelukkende baseret på betalt annoncering og sponsoreret indhold gennem samarbejdspartnere. Ved artikler hvor annoncering eller sponsoreret indhold fra disse samarbejdspartnere indgår, markeres det tydeligt i artiklen jf. Ombudsmandens anvisninger eller god journalistisk praksis.

Redaktionelle retningslinjer

Tagrenovering.dk er underlagt en række redaktionelle retningslinjer, som skal sikre et højt, overordnet kvalitetsniveau på portalen.

De grundlæggende principper er som følger:

  • Tagrenovering.dk forbliver en uafhængig portal, hvis indhold ikke er underlagt specifikke krav fra enkelte annoncører eller sponsorer.
  • Tagrenovering.dk skal foretage et grundigt researcharbejde, som udmøntes i dybdegående artikler med relevant og aktuel viden.
  • Tagrenovering.dk skal altid give plads til læserrespons i form af kommentarer og dialog. Enten på egen platform eller via sociale medier.
  • Tagrenovering.dk skal tydeligt markere, når artikler indeholder annoncer eller sponsoreret indhold.

Firma- og kontaktoplysninger

Firmaoplysninger

  • Sections Publicering
  • CVR: 37325694

Kontaktoplysninger

  • Telefon: +45 60 58 38 83
  • E-mail: info@tagrenovering.dk
  • Serridslevvej 34, 2100 København Ø

Åbne stillinger

Vi har ingen åbne stillinger i øjeblikket men leder løbende efter kompetente skribenter med byggeteknisk baggrund. Du er derfor velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mailadressen info@tagrenovering.dk eller ved at benytte vores kontaktformular her.