Om os

Tagrenovering.dk er en af Danmarks største vidensportaler indenfor tagrenovering. Siden 2020 har vi vejledt mere end 100.000 danske boligejere.

Bag om Tagrenovering.dk

Redaktionen på Tagrenovering.dk består af et hold kompetente skribenter med både byggeteknisk og journalistisk baggrund. Sections Publicering står for teknisk drift af portalen.

Tagrenovering.dk samarbejder desuden med uvildige byggesagkyndige og fageksperter, som er med til at kvalitetssikre indholdet og informationen, herunder fx:

Byggesagkyndig Kuno Bonne
Kuno Bonne er certificeret energikonsulent samt byggesagkyndig og har tidligere drevet egen tømrer- og snedkervirksomhed gennem 15 år.
Kuno bidrager med sin byggetekniske erfaring til at kvalitetssikre indholdet på Tagrenovering.dk.

Finansiering af Tagrenovering.dk

For at dække serverudgifter, domænefornyelse og lignende løbende vedligeholdelsesudgifter er siden reklamefinansieret. Det betyder i praksis, at vi får en kommission, når læsere tilgår ydelser hos vores samarbejdspartnere.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen her. Har du specifikke spørgsmål til en artikel på siden, er du velkommen til at skrive en kommentar nederst på siden til den respektive artikel.

Hvad kan du bruge vores prisberegnere til?

På tværs af adskillige sider har Tagrenovering.dk udviklet en række prisberegnere til forskellige typer tagrenoveringer. Som det også fremstår ved siden af de respektive prisberegnere, er prisberegnerne forbundet med væsentlig usikkerhed.

Det skyldes, at prisberegnerne ikke meningsfuldt kan inkludere alle de faktorer, som har betydning for den endelige pris på tagrenoveringen. De fleste af prisberegnerne ligger indenfor et spænd af usikkerhed på mellem 20-30 pct.

Det kan vores prisberegnere bruges til:

 • Som indledende prisestimat for, hvad du skal budgettere med for en fremtidig tagrenovering.
 • Generelt til brug med vished om, at prisberegnerne er forbundet med væsentlig usikkerhed.

Det kan vores prisberegnere ikke bruges til:

 • Som forhandlingsgrundlag med et tagfirma, når der skal aftales pris på en tagopgave. Det er meget muligt, at der er forhold i din opgave, som øger prisen, og som prisberegneren ikke tager hensyn til. I stedet bør du sammenligne afgivne tilbud på din opgave, når du skal forhandle med hver enkelt tagfirma.

Økonomiske interesser

Tagrenovering.dk modtager ikke offentlig finansiering eller støtte fra private fonde.

Tagrenovering.dks forretningsmodel er udelukkende baseret på betalt annoncering og sponsoreret indhold gennem samarbejdspartnere. Ved artikler hvor annoncering eller sponsoreret indhold fra disse samarbejdspartnere indgår, markeres det tydeligt i artiklen jf. Ombudsmandens anvisninger eller god journalistisk praksis.

Redaktionelle retningslinjer

Tagrenovering.dk er underlagt en række redaktionelle retningslinjer, som skal sikre et højt, overordnet kvalitetsniveau på portalen.

De grundlæggende principper er som følger:

 • Tagrenovering.dk forbliver en uafhængig portal, hvis indhold ikke er underlagt specifikke krav fra enkelte annoncører eller sponsorer.
 • Tagrenovering.dk skal foretage et grundigt researcharbejde, som udmøntes i dybdegående artikler med relevant og aktuel viden.
 • Tagrenovering.dk skal altid give plads til læserrespons i form af kommentarer og dialog. Enten på egen platform eller via sociale medier.
 • Tagrenovering.dk skal tydeligt markere, når artikler indeholder annoncer eller sponsoreret indhold.

Firma- og kontaktoplysninger

Firmaoplysninger

 • Sections Publicering
 • CVR: 37325694

Kontaktoplysninger

 • Telefon: +45 60 58 38 83
 • E-mail: info@tagrenovering.dk
 • Tordenskjoldsgade 21, 1055 København K

Åbne stillinger

Vi har ingen åbne stillinger i øjeblikket men leder løbende efter kompetente skribenter med byggeteknisk baggrund. Du er derfor velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mailadressen info@tagrenovering.dk eller ved at benytte vores kontaktformular her.