Lindab Topline 40, 107 og Kliktag: Se priser inkl. montering

Overvejer du at renovere dit tag med tagbelægning fra Lindab? I nedenstående kan du læse alt om priser på tagpladerne Topline 40, 107, Kliktag og SolarRoof fra Lindab både med og uden montage, overblik over tagbelægninger som virksomheden tilbyder samt køberanmeldelser og producentgaranti.

Få gratis rådgivning og 3 tilbud på nyt tag med Lindab tagplader

Ønsker du gratis rådgivning og 3 tilbud på nyt tag med Lindabs tagplader, anbefaler vi, at du udfylder formularen til vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk.

Du får 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige tagfirmaer, efter en konsulent fra 3byggetilbud har haft en telefonsamtale med dig om dine behov ved tagrenoveringen. Gratis, uforpligtende og med hurtigt svar.

3byggetilbud har siden år 2000 formidlet over 400.000 håndværkeropgaver og er således en af de største formidlere af byggetilbud i Danmark. Du kan vælge, om du blot vil bruge tilbuddene som informative prisestimater og afvise alle tilbuddene, eller om du vil takke ja til et af tilbuddene.

  • Tilbud i hele landet på nyt tag
  • 100% uforpligtende og med gratis rådgivning til tagrenoveringen
  • Hurtigt svar

Hvad koster Lindab tagplader?

Ligesom ved alle øvrige tagrenoveringer er det svært at give et entydigt svar på, hvad en tagrenovering med Lindab tagplader koster, da den endelige pris vil afhænge af en lang række faktorer. Derfor er det værd at bemærke, at prisestimaterne nedenfor er forbundet med usikkerhed.

Hvis du ønsker et mere retvisende estimat for, hvad tagrenovering med Lindab vil koste, anbefaler vi, at du indhenter tilbud hos vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk.

ModelPris uden monteringPris med montering
Lindab Kliktag480 DKK inkl. moms960 DKK inkl. moms
Lindab Topline 40340 DKK inkl. moms688 DKK inkl. moms
Lindab Topline 107340 DKK inkl. moms688 DKK inkl. moms
Lindab SolarRoof solcelletag1.250 DKK inkl. moms2.500 DKK inkl. moms

Hvad afhænger prisen af?

Alle tagrenoveringer er forskellige, og den samlede pris på udskiftning af taget afhænger af en række faktorer. Prisestimater vil derfor være forbundet med en vis usikkerhed. Nogle af faktorerne som kan nævnes er:

  • Taghældning: typisk vil opgaven være mere kompleks, jo større taghældningen er. Derved vil prisen også være højere.
  • Tagets kompleksitet: når taget udskiftes, skal der tages hensyn til tillægsudstyr – f.eks. ovenlysvinduer, kviste, skorsten mv. – da der skal laves inddækninger (bukket metal som man lægger omkring tillægsudstyret). Tagets kompleksitet vil således øge den samlede pris på udskiftningen.
  • Undertagets stand: en øvrig væsentlig faktor for hvor meget det nye tag kommer til at koste, er den nuværende stand af undertaget. Er undertaget i ringe stand, kan det være nødvendigt at udskifte undertag såvel som spær. Det er dog ikke alle tagtyper som behøver undertag
  • Tillægsudstyr: når taget udskiftes, vil det typisk også give mening at udskifte tillægsudstyr såsom ovenlysvinduer, stigetrin, kviste og skorsten. Tillægsudstyret øger ligeledes prisen.
  • Timeløn og landsdel: en stor del af den samlede pris ved udskiftningen af taget vil gå til arbejdstimer for taglæggeren – medmindre du selv udfører opgaven. Således vil niveauet af timeløn, som i høj grad afhænger af landsdelen, betyde en del for den samlede pris. Fx er timelønnen for en håndværker i hovedstadsområdet væsentlig højere end timelønnen for en håndværker i Sønderjylland.
  • Genbrug af materiale: for nogle tagtyper vil det i få tilfælde kunne give mening at genbruge materiale. Det gælder fx tagsten, hvor nogle eller alle af tagstene kan genbruges. I så fald vil det reducere den samlede pris.

Overblik over tagproducenten Lindab A/S

Lindab er en svensk virksomhed med tilstedeværelse i 24 lande. Virksomheden producerer byggematerialer i en lang række produktkategorier herunder tagrender, porte, ventilationssystemer og naturligvis tagbelægning.

Indenfor tagbelægning har Lindab særligt gjort sig bemærket med sit innovative Lindab SolarRoof, som er tagprofiler med integrerede solceller, inverter og optimizer som pakkeløsning. Sammenlignet med eksterne solcellepaneler placeret på taget er Lindab SolarRoof meget diskret og en moderne løsning for husstande, som ønsker grøn energi uden at gå på kompromis med udseendet af taget.

Foruden SolarRoof tilbyder Lindab tagstensprofiler, som er profilerede stålplader i tegludseende og kliktagplader som er flade stålplader med nem montering og lav grad af vedligeholdelse.

Lindab Ståltag

Anmeldelser af Lindab

Lindab har modtaget 17 anmeldelser på Trustpilot med en samlet TrustScore på 3 ud af 5. Bemærk, at Trustpilots TrustScore er ikke blot et almindeligt gennemsnit af anmeldelser, men inkluderer også faktorer såsom en virksomheds samlede antal anmeldelser, anmeldelsernes autencitet samt om en virksomhed aktivt inviterer deres kunder til at anmelde dem eller ej.

Foruden Trustpilot kan man også finde anmeldelser af Lindab på anmeld-haandvaerker.dk. Her er der i alt 7 anmeldelser med karakterer mellem 4,8-5 ud af 5. Anmeldelserne er ikke kun et udtryk for Lindabs produkter men også håndværkerens arbejde. Helt generelt er det også værd at bemærke, at Lindab ikke sælger direkte til forbrugere, men at produkterne kun sælges gennem forhandlere eller tagfirmaer, som står for monteringen. Du kan se alle forhandlere på Lindabs hjemmeside her.

Lindabs producentgaranti

Lindabs tagdækningsprodukter (dvs. Lindabs SolarRoof, Kliktag, Tagstensprofiler og øvrige ståltag) har en garanti på op til 30 år. Som ved alle andre producenter, vil producentgarantien kun gælde, hvis Lindabs anvisninger og vejledning til montering er fulgt ved monteringen.

Lindab Tagstensprofiler

Typisk vil det være byggeentreprisen, som du hyrer til tagrenoveringen, som står til ansvar for, at taget er monteret korrekt. Du bør dog sikre dig, at byggeentreprisen også juridisk står til ansvar for, at arbejdet er udført korrekt. Det bør du derfor gerne have udspecificeret i aftalen du har lavet mellem dig og byggeentreprisen. Du kan finde Lindabs anvisninger og vejledning til montering på Lindabs hjemmeside.

Er du i tvivl om producentgarantien bør du kontakte Lindabs kundeservice.

Hvilke tagtyper tilbyder Lindab?

Lindab tilbyder en række almindelige ståltag ved navn tagprofiler, men tilbyder også andre innovative løsninger til tagdækning:

Lindab SolarRoof

Lindab SolarRoof er tagdækning med integrerede solceller. Modsat konventionelle solcelleanlæg som monteres på taget, er SolarRoof integreret og diskret. Typisk kombineres SolarRoof med Lindabs Kliktag, hvilket gør solcellerne på taget stort set usynlige. Med Lindab SolarRoof får du tagprofiler med solceller, inverter og optimizere som pakkeløsning og integreret i taget. Derudover får du adgang til en app, der giver dig mulighed for at følge med i din elproduktion i realtid.

SolarRoof vandt Byggeriets Energipris i 2020. Du kan læse mere om solcelletag i vores guide her eller om Lindab SolarRoof på Lindabs hjemmeside her.

Lindab SolarRoof

Lindab Kliktag

Lindab Kliktag er et elegant ståltag, som minder en smule om zinktag, men hvor man slipper for den tidskrævende og dyre montering ved zinktag. Lindab Kliktag er særligt velegnet til komplekse tagtyper, som skal give mulighed for inddækninger til kviste, skotrender, ovenlysvinduer, skorstene og lignende. Det skyldes, at inddækninger, rendejern, tagrender mv. kommer som en færdig pakke fra Lindab.

En øvrig fordel med Kliktaget er den minimale vedligeholdelse. Idet taget er glat, vil nærmest alt snavs fjerne sig af sig selv med regnvandet.

Kliktaget fås i ti forskellige farver, anbefales til tag med en hældning på minimum 14 grader og kommer med en producentgaranti på op til 30 år.

Hør hvorfor du skal have Lindab Kliktag på din bolig.

Lindab Tagstensprofiler – Topline 40 og 107

Ønsker man en moderne tagløsning med lav vedligeholdelse men med det klassiske udseende af teglsten, er Lindabs Tagstensprofiler en moderne løsning. Tagstensprofilerne monteres ovenpå det gamle tag som en billigere løsning sammenlignet med at udskifte hele taget. At montere nyt tag ovenpå det gamle er dog noget man skal være en smule varsom med. Læs mere i vores artikel om nyt tag ovenpå det gamle i vores artikel her.

Tagstensprofilerne er reelt ståltag, men de imiterer teglsten. Det medfører, at man får både en flot tagoverflade som samtidig kun kræver minimal vedligeholdelse. Af Tagstensprofilerne tilbyder Lindab Topline 40 samt Topline 107. Forskellen mellem de to modeller er, at Topline 40 er imiterer en noget kortere teglsten.

Med Lindab Tagstensprofiler er der mulighed for både mat og blank overflade, ligesom tagstensprofilerne fås i en række røde, brune, grå og sorte nuancer. Lindab Tagstensprofiler kommer med en producentgaranti på op til 30 år.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse: / 5. Antal stemmer:

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme denne artikel.

Da du fandt denne artikel nyttig...

Del artiklen, hvis du har lyst!

Vi beklager, at artiklen ikke var nyttig for dig

Lad os forbedre artiklen

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel?

Skriv en kommentar

Bemærk: Vi besvarer kun generelle spørgsmål til artiklens indhold i kommentarsporet. Hvis du ønsker at få behandlet din byggeopgave, kan du finde vores samarbejdspartner øverst på siden.